jubah

HANNAH KURUNG . 🏵 Wahhh...BESTNYER Hannah Kurung ni sbb ada pilihan 5 Warna polos yg TRENDING skrg. Semua kaler cantik sgt sampai keliru nak pilih. . 🏵 CUTTING EFEK SLIM dan potongan kemas buatkan baju terletak elok cantik di badan. Ditambah pula padanan kain cutting duyung. KONFEM org tegur " U DAH KURUS EK?"😍 . 🏵Hiasan BATU SWAROVSKI dan 3 Kuntum Bunga 3D yg tidak sarat di bhg hadapan baju tampak CANTIK dan X-CLUSIF. . 🏵Material Como Crepe (PILIHAN NO.1) - LESS IRONING lembut, tak jarang, tak panas. Rasa selesa maintain bergaya sepanjang hari . . 🏵Saiz S /M / L / XL / 2XL / 3XL. Jgn lupa ajak Mama, Kakak, Adik n BFFs boleh sama sama SEDONDON MELAWA.. . 🏵 Zip Sorok dilengan untuk Easy Solat. Mudah berwudhu. . 🏵Nursing Friendly – zip sorok di dada utk baby menyusu dengan selesa. . NOTA PENTING : Warna di gambar mungkin 10% sedikit berbeza dgn warna sebenar baju disebabkan effect lighting semasa Photoshoot dan cahaya matahari. . HARGA RM119 Berminat wassup Yan 0194256521 0194256521 0194256521 #muslimahdesign #bajucantik #bajuraya #bajutrendterkini #bajulatest #kurungmoden #kurungpahang #peplum #jubah #blousmurah #fesyenterkini #koleksibaju

Dengan RM110 dah boleh dapat bukan satu tapi DUA PASANG Black Edition moss crepe. . Boleh pilih nak jubah atau peplum atau kurung. Nak dua-dua design yang sama pun no problem 😍 . Fabrik moss crepe yang kami gunakan berkualiti tinggi, sentiasa upgrade dari masa ke semasa. . Dan feature yang paling best pasal moss crepe. TAK PERLU GOSOK 🤗 . Kalau kena gosok, pulangkan pada kami semula 😎 . . #QHblackedition

​​NEW ARRIVAL . --------------------------- KURUNG HUSNA --------------------------- . . Material : Lycra Berkualiti ❤ Material yang selesa dipakai ❤ Tidak mudah kedut ❤ Yang penting ironless Cutting Baju & Kain . . ❤ Baju - Potongan Longgar 6 Panel ❤ Kain - A Cut Nursing & wudu' friendly ❤ Zip di tengah dada (mudah untuk mommies nursing) ❤ Hujung lengan dijahit cuff getah dengan kemas 7 Exclusive Design ➖Plum Maroon ➖Dusty Pink ➖Black/Dark blue ➖Royal Blue ➖Green Petronas ➖Green Jade ➖Mustard Yellow Size : S M L XL 2XL 3XL . . RM129 FREE POSTAGE --------------------------- . ✔✔ 100% GERENTI PUASHATI Note : Model pakai saiz S, tinggi 158 cm . . . . Whatsapp📲 0133138291/ klik link di BIO👆 . #kurungmurah #kurungmodenmurah #minikurungmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmudahwudhu #blausmurah #kurungplussize #kurungextrasize #freepostage #kurtamurah #bajurayacantik #bajukanak2 #kebarung #jubah #kurunghusna #kurung #kurungmurah #bajukurung #kurung2in1murah #jubahmurah #raya2018 #bajurayamurah #rayahaji2018 #bajuraya2018 #kebaya #jubahdress #minikurungmurah #kurungriaumurah #clearancesale #sale

PRE ORDER TIGA WARNA HOT 🔥🔥🔥 . Warna yg cepat habis.. Tak sempat nak dapatkan Elora dress ni? Jangan risau ye sayang, kami buka untuk pre-order yaa. Deposit rm69 sahaja syg. Baki selesaikan bila baju available awal Sept nnt 😘 . Rm169 Rm169 Rm169 ✔️free postage semenanjung s&s ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️available size xs s m l xl dan 2xl ✔️full lining & tak jarang . . . Terus Whatsapp admin sekarang untuk tempahan :) 017-5920031 (izarti) . #dresslabuh #dresspolos #dressplain #plaindress #amandadress #dressmuslimah #dresscantik #dresslawa #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #jubahmurah #dressmurah #dressuntuktunang #dresstunang #bajukahwin #dresskahwin #bajutunang #wedding #weddingdress #dinnerdress #longdress #jubah #nursingfriendlydress #nursingfriendlyjubah #jubahmalaysia #dressmalaysia #akadnikah #dressnikah

PRE ORDER TIGA WARNA HOT 🔥🔥🔥 . Warna yg cepat habis.. Tak sempat nak dapatkan Elora dress ni? Jangan risau ye sayang, kami buka untuk pre-order yaa. Deposit rm69 sahaja syg. Baki selesaikan bila baju available awal Sept nnt 😘 . Rm169 Rm169 Rm169 ✔️free postage semenanjung s&s ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️available size xs s m l xl dan 2xl ✔️full lining & tak jarang . . . Terus Whatsapp admin sekarang untuk tempahan :) 017-5920031 (izarti) . #dresslabuh #dresspolos #dressplain #plaindress #amandadress #dressmuslimah #dresscantik #dresslawa #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #jubahmurah #dressmurah #dressuntuktunang #dresstunang #bajukahwin #dresskahwin #bajutunang #wedding #weddingdress #dinnerdress #longdress #jubah #nursingfriendlydress #nursingfriendlyjubah #jubahmalaysia #dressmalaysia #akadnikah #dressnikah

Korean Silk yang tak pernah mengecewakan! Warna soft, pastel2 ni memang digilai ramai wanita syantiikk😍 Material dia lembut, sejuk, jatuh cantik, berat beralun..memang woww sangat! Kain datin-datin ni korang boleh dapat dengan harga tak datin tau😅 Heh. Nah harga special tuk korang : Sepasang RM65 SM / RM70 SS Borong min 2 pasang RM55/ psg tak masuk pos Seragam RM58/psg tak masuk pos Berbatu RM75/psg tak masuk pos Jangan lupa cepat roger kak Tipah kalau dh kenan sangat, lambat habissss😉 Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting dan skrin gadget masing2 Pengeposan dalam masa 1-3 hari selepas payment Booking dengan deposit RM10/pasang tanda anda serius😘 Meh roger sekarang! www.wasap.my/60127942484 #kainela #kainbajubatik #kainelacantik #kainbahanbaju #kainelaterkini #kainpasangterkini #kainelacorakbatik #kainpasang #kainpasangonline #kainbajuraya #kainpasangbatik #kainpasangcantik #kainpasangterkini2018 #kain #kainelamurah #kainelaseragam #kainpasangmurah #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainseragam #kainseragammurah #kainseragambatik #kurungcantik #kurungmoden #kurungminimoden #kurung #jubah #jubahmurah #cikguseo

PRE ORDER TIGA WARNA HOT 🔥🔥🔥 . Warna yg cepat habis.. Tak sempat nak dapatkan Elora dress ni? Jangan risau ye sayang, kami buka untuk pre-order yaa. Deposit rm69 sahaja syg. Baki selesaikan bila baju available awal Sept nnt 😘 . Rm169 Rm169 Rm169 ✔️free postage semenanjung s&s ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️available size xs s m l xl dan 2xl ✔️full lining & tak jarang . . . Terus Whatsapp admin sekarang untuk tempahan :) 017-5920031 (izarti) . #dresslabuh #dresspolos #dressplain #plaindress #amandadress #dressmuslimah #dresscantik #dresslawa #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahattire #jubahmurah #dressmurah #dressuntuktunang #dresstunang #bajukahwin #dresskahwin #bajutunang #wedding #weddingdress #dinnerdress #longdress #jubah #nursingfriendlydress #nursingfriendlyjubah #jubahmalaysia #dressmalaysia #akadnikah #dressnikah

Korean Silk yang tak pernah mengecewakan! Warna soft, pastel2 ni memang digilai ramai wanita syantiikk😍 Material dia lembut, sejuk, jatuh cantik, berat beralun..memang woww sangat! Kain datin-datin ni korang boleh dapat dengan harga tak datin tau😅 Heh. Nah harga special tuk korang : Sepasang RM65 SM / RM70 SS Borong min 2 pasang RM55/ psg tak masuk pos Seragam RM58/psg tak masuk pos Berbatu RM75/psg tak masuk pos Jangan lupa cepat roger kak Tipah kalau dh kenan sangat, lambat habissss😉 Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting dan skrin gadget masing2 Pengeposan dalam masa 1-3 hari selepas payment Booking dengan deposit RM10/pasang tanda anda serius😘 Meh roger sekarang! www.wasap.my/60127942484 #kainela #kainbajubatik #kainelacantik #kainbahanbaju #kainelaterkini #kainpasangterkini #kainelacorakbatik #kainpasang #kainpasangonline #kainbajuraya #kainpasangbatik #kainpasangcantik #kainpasangterkini2018 #kain #kainelamurah #kainelaseragam #kainpasangmurah #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainseragam #kainseragammurah #kainseragambatik #kurungcantik #kurungmoden #kurungminimoden #kurung #jubah #jubahmurah #cikguseo

BIG SALE PRE AIDILADHA #MardinaSafiyyaHijab Sale is start now!! Bermula 16/8 -21/8 sahaja Harga terlajak murah siap free postage lagi 😱😱 Berminat boleh whatsapp kami 019 955 4386 019 955 4386 #rayahaji #raya2018 #kamifamilymsh #kitapunya #sayangimalaysiaku #icsyvmy #sale #blouse #blousemurah #blouselabuh #bajuraya #kurta #bajumelayu #bajukurung #jubah #jubahmurah #khimar #muslimah #muslimahfashion #promosirayahaji

Dress Yang Stylish dengan warna-warna combinasion berbagai corak dan design yang ter up to date. Tepuk dada tanya hati pilih yang mana pujaan hati 😉 NAMA DRESS HANUM Material MIMOSA KNITT LD:100 PNJ:138 -142 KODE:COKMU,CREAM, PINK, NAVY,HITAM, RM90 Amaran!!! Untuk LD: -+ 100 PNJG :138-140 WARNA 90% DARI REAL PICT To oder 📲http://Wasap.my/+60182335144 📲http://Wasap.my/+60182335144 📲http://Wasap.my/+60182335144 More design 👇 Fb page drees jubah terkini Klik link bio #jubah #jubahmurah #dresseseveryday #dresscode #jubahdress #jubahcantik #dress #dressmurah #dresses #fesyenjubahterkini #jubahplain #sayajualbaju #bajuwanitamurah

​​​​❤️ KURUNG QISTINA ❤️ . . 💘 dari material polycrepe, mudah urus, less iron, tahan lasak, selesa dipakai 💘 nursing dan wudhu' friendly dengan kemasan zip . 💘poket sorok dikanan mudahkan penyimpanan barang kecil 💘tali di pinggang utk ikat belakang atau depan agar lebih kemas 💘 Kain : getah separuh, ada zip dan cangkuk, potongan duyung dan selesa melangkah 💘 terdapat 6 saiz dan 5 warna pilihan yg sgt mencairkan hati stok sangat limited, pastikan anda yang terpilih utk dapatkannya segera agar tampil dengan imej sopan dan menyejukkan mata memandang😍 . . ➖terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor editting, pencahayaan dan tetapan skrin ➖model memakai saiz S, tinggi 156cm heels 6 inci . . 💰 RM119.OO SM | RM125.OO SS 📮 TERMASUK POS . . . . Whatsapp📲 0133138291/ klik link di BIO👆 . #kurungmurah #kurungmodenmurah #minikurungmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmudahwudhu #blausmurah #kurungplussize #kurungextrasize #freepostage #kurtamurah #bajurayacantik #bajukanak2 #kebarung #jubah #kurungqistina #kurung #kurungmurah #bajukurung #kurung2in1murah #jubahmurah #raya2018 #bajurayamurah #rayahaji2018 #bajuraya2018 #kebaya #jubahdress #minikurungmurah #kurungriaumurah #clearancesale #sale

Promosi Besar Besaran..... Awak dah nampak ker post sebelum ni..Banyak sangat promosi sempena Raya Aidiladha ni... Macam Jubah Haifa ni...harga asal Rm229 tau... Untuk promosi ni hanya RM139...Termasuk pos ke seluruh malaysia.. Free khimar beharga RM69.. Berbaloi sangat2... Berminat leh whatsapp.... Tekan jer link kat bawah ni..... http://www.wasap.my/60128117949 http://www.wasap.my/60128117949 http://www.wasap.my/60128117949 #mardinasafiyya #dropshiprasmiMS #esklusif #bergaya #syarie #suit #jubah #blousetrendy